Sekretariatet

Sarah Gibbons arbejder som researcher og underviser. Hun arbejder især med menneskerettigheder og er tilknyttet vores mental health projekt. Sarah har en bachelorgrad i jura og en master i udviklingsstudier. Hun bor i Zambia.

Erik Steensgård er vores administrative medarbejder. Erik er uddannet ingeniør, men har primært arbejdet indenfor IT. Erik har været tilknyttet Ubumi siden 2016. Han arbejder med bogholderi, IT, hjemmeside og medlemsadministration - og alt muligt forefaldende.


E-mail: es@ubumi.dk

Ubumi helps children, the seriously ill and we support education and reintegration in Zambian prisons.

Ubumi Danmark

Anne Egelund, grundlægger og Executive Director i Ubumi Prisons Initiative. Anne er sociolog og har en PhD indenfor international udvikling og fængselsstudier. Anne arbejder primært med ledelse, strategi, hjemmeside, kommunikation, fundraising og monitorering og evaluering af projekter.

 

Anne har været i Ubumi (oprindeligt kendt under navnet "Children in Prisons Initiative") siden 2006, hvor hun startede projekterne.

 

Kontakt: 29350136

Email: ae@ubumi.dk

Malene Pilegaard vores projektleder med fokus på kommunikation og fundraising med base på kontoret i Birkerød. Hun er uddannet indenfor statskundskab og journalistik og har boet og arbejdet i Zambia.


E-mail: mp@ubumi.dkBuster Emil Kirchner (Frivillig) arbejde hos Ubumi som frivillig fra december 2017 til juni 2018. Han arbejdede med sport, aktiviteter og personlig udvikling hos de unge i Lusaka Central Correctional Facility og Kamwala Remand Facility - men påbegyndte også lignende projekter i andre fængsler. Buster har erfaring fra frivilligt arbejde fra andre organisationer i Zambia og andre afrikanske lande. Buster er en dygtig og engageret sports- og fodboldtræner.


Buster er nu tilbage i Danmark, hvor han arbejder især indenfor kommunikation.

Ubumi Zambia

Lena Kresojevic er Ubumis Head of Office og Project Manager i Zambia. Lena er sociolog og arbejder med at implementere og monitorere projekterne. Lena har været tilknyttet Ubumi siden 2013.

 

E-mail: lk@ubumi.dk

Carol Chomba er Project Officer og er uddannet kok. Carol arbejder med administration i kontoret i Zambia, praktisk arbejde i forbindelse med projekterne samt ernærings- og madlavningskurser for mænd og kvinder i fængslerne. Carol har været tilknyttet Ubumi siden 2008.

 

E-mail: cc@ubumi.dk

Mweene Nseluke er vores seniorrådgiver indenfor sundhed og mental sundhed/psykiatri. Han arbejder med kapacitetsopbygning blandt fængselspersonale og -indsatte, ligesom han tilser somatiske og psykisk syge patienter. Mweene er clinical officer med speciale psykiatri og pædiatri. Han har udgivet flere videnskabelige artikler om psykisk sygdom i fængslerner. Mweene er også tilknyttet Sundhedsministeriet i Zambia.


E-mail: mn@Ubumi.dk

Naeem Dalal er læge og næsten færdiguddannet psykiater. Naeem arbejder frivilligt for Ubumi med screening og patientbehandling, samt uddannelse/kurser for sundhedspersonale, fængselsansatte og indsatte.

Khwima Mkandawire er revisor og arbejder med regnskab

Ubumi Prisons Initiative forbedrer de indsattes sundhed og livsmuligheder - også de helt små børn, som er med mor i fængsel!


Vi fokuserer på de mest udsatte - de helt små børn, de unge og de alvorligt syge - men også på uddannelse og reintegration.


Vi redder liv! Læs mere om vores projekter og støt vores arbejde. Vi har brug for din hjælp.

Ubumi Prisons Initiative works to improve the lives of the most vulnerable in prisons, the children aged 0-4 and the seriously ill.
We save lives! Read more about our projects, and support our work. There are many ways of supporting!