Arv

Arv

"Hvor meget kan jeg testamentere?"Det er helt op til dig, hvor meget du ønsker at testamentere.


Det testamenterede beløb går går ubeskåret til arbejdet i fængslerne.

"Hvordan testamenterer jeg?"

Donér din arv til godgørende formål

Vi har indgået et samarbejde med virksomhederne Dokument 24 og Legal Desk, som er behjælpelig i oprettelse af testamenter og legater online: 

 

Testamente

Dokument 24 giver dig mulighed for at oprette et gratis testamente, når du donerer hele eller dele af din arv til os. Når du opretter et testamente, fordeler du al arven efter dig, som du måtte ønske. Du kan frit bestemme, hvem der skal arve hvad inden for lovens regler. Hos Dokument 24 oprettes testamentet online, og det sendes til dig straks efter oprettelsen.


Legal Desk giver dig også mulighed for at lave et gratis testamente, hvis du vælger at støtte os gennem din arv. Du laver nemt og sikkert dit testamente ved Legal Desk ved at udfylde en formular, hvori du besvarer en række spørgsmål. På baggrund af dine svar, bliver dit testamente automatisk udarbejdet, og du får øjeblikkeligt adgang til en pdf version på deres platform. Du kan oprette testamentet gratis her. Ved at donere til en velgørende organisation, vil du i visse tilfælde kunne efterlade mere til dine arvinger gennem 30% løsningen. Læs mere om 30% løsningen her. Ønsker du at blive klogere på, hvad du kan bestemme i et testamente, kan du gøre det her

LegalHero tilbyder gratis testamente, når der doneres til UBUMI gennem 30%-løsningen. Det foregår ved at svare på nogle få spørgsmål, og så har du et færdigt testamente. Har du komplekse juridiske problemstillinger, kan du tilkøbe juridisk rådgivning af en jurist. Bruger du rabatkoden "UBUMI10", får du 10 % på dette. Du kan altid kontakte LegalHero på chat, telefon og mail, hvis du har simple spørgsmål eller tekniske udfordringer. Opret testamenter her.


Du gør en STOR forskel, når du tænker os ind i dit testamente.Tak!


Underskrift af testamente og legater

Det er helt gratis at oprette testamenter og legater os virksomhederne. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en formular online og få det underskrevet hos en notar eller med vitterlighedsvidner.

 


Støt os gennem dit testamente eller genne et legat - Mange tak!