Støt os
Ubumi Prisons Initiative works to improve the lives of the most vulnerable in prisons, the children aged 0-4, juveniles and the seriously ill.

Støt os

Ubumi Prisons Initiative arbejder på at forbedre de indsattes helbred og mad i de Zambiske fængsler.


Vi fokuserer i særdeleshed på de mest udsatte - de helt små børn, de unge og de alvorligt syge - men også på uddannelse og reintegration.


Vi redder liv! Læs mere om vores projekter og støt os i arbejdet. Der er mange muligheder for støtte.

Hvorfor


Ubumi er afhængig af støtte og donationer, både fra fonde såvel som fra private, for at kunne udføre arbejdet med de udsatte i fængslerne. Uden denne hjælp kunne Ubumi ganske enkelt ikke eksistere, og vi er meget taknemmelige for ethvert bidrag.
Hvordan


Der er flere måder at støtte Ubumis arbejde på.Medlemskab:


Et medlemskab af Ubumi koster DKK 150 om året (DKK 75 for pensionister, studerende og arbejdsløse).

Med et medlemskab får du tilsendt et nyhedsbrev på E-mail 3-4 gange om året, der holder dig opdateret om Ubumis arbejde og projekter i de forskellige fængsler. Ligeledes vil du som medlem modtage invitation til den årlige generalforsamling.

Et medlemskab kan du tegne for blot et år eller lade medlemskabet fortsætte (abonnement).

Du påtager dig ingen forpligtelser ved medlemskabet.


Tryk her for at blive medlem


Det vil gøre arbejdet med at søge fonde lettere, hvis vi kunne demonstrere et så højt medlemstal som muligt, hvorfor Ubumi er meget interesserede i medlemmer.

En anden fordel ved et stort medlemstal vil betyde, at SKAT vil tillade, at bidraget bliver fradragsberettiget - der er vi desværre ikke endnu, men når det sker, vil hvert enkelt medlem blive informeret, således at bidraget kan trækkes fra.


Ubumi videregiver ikke til trediepart informationer som navn, E-mail, telefonnummer etc.

Alle informationer anvender Ubumi kun til eget formål i korrespondance i forbindelse med medlemskab såsom udsendelse af nyhedsbreve (E-mail), indkaldelse til generalforsamling etc.


Ubumi er tilmeldt Indsamlingsnævnet.Donation:


Du er også meget velkommen til at donere det beløb, du måtte ønske. En donation kan være et engangsbeløb. Det kan være anonymt, hvis du ønsker det, men hvis du oplyser os din E-mail eller dit telefonnummer, vil vi gerne have muligheden for at takke dig og registrere indbetalingen efter bogen.


Tryk her for at donere et beløb.Testamentér (noget af) din arv:


Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som er behjælpelig i oprettelse af testamenter online.


Tryk her for at se, hvordan du testamenterer til Ubumi.
Tusind tak for din støtte!