Partnere
Ubumi partner NGOs in Zambia


In But Free


In But Free (inbutfree.org) er en yderst kompetent organisation med fokus på sundhed i fængsler, hvilket gør dem til en oplagt partner. De arbejder i Zambia og Sydafrika sammen med Zambias fængselsvæsen og National AIDS Council. Organisationen blev dannet i 1995 med det formål at øge kendskab til HIV- og AIDS-forebyggelse i Zambias fængsler ved at involvere både indsatte og fængselspersonale i arbejdet.


Vi samarbejder omkring kurser til indsatte i sundhed, sygdom, ernæring og sygepleje, ligesom vi samarbejder omkring børns trivsel i fængslernes kvindeafdelinger.NZP+ Chipata Chapter


NZP+ Chipata afdeling er vores nyeste partner, som vi indledte et samarbejde med i april 2017. NZP+ Chipata er en del af en stor landomspændende organisation af og for individer, der lever med HIV. De er eksperter i at håndtere stigma, etablere støttegrupper, samt i 'livelihoods' (måder at opnå færdigheder indenfor levebrød). Her er især landbrug et stærkt fokusområde. Alle disse erfaringer bruger de i arbejdet i fængslet i Chipata.

 

Organisationen har eksisteret siden 1996 og har kontorer i hele Zambia. For et par år siden havde NZP+ projekter i fænglet i Chipata, hvor vi oprettede støttegrupper for både indsatte og personale. Vi leverede også haveværktøj og -redskaber og hjalp med rådgivning vedrørende grøntsagsdyrkning. Siden april 2017 har NZP+ implementeret Ubumis succesfulde model for forbedret ernæring og helbred blandt børn og de alvorligt syge i fængslerne.


 

CeLIM


CeLIM er en italiensk/zambisk organisation som arbejder generelt med kapacitetsopbygning indenfor en del forskellige områder. De begyndte at arbejde med kapacitetsopbygning i Zambias fængsler i 2016, hvor de især fokuserer på landbrug og ernæring. Vi deler derfor erfaringer og støtter hinandens projekter, når det giver mening, f.eks. havde de for nyligt midler til et kursus i ernæring, som de afholdte for vores frivillige sygeplejere i et af fængslerne. Til gengæld deler vi ud af vores årelange erfaring med børneprojekter, ligesom vi understøtter deres arbejde i "deres" fængsler ved at undervise mødrene i ernæring og madlavning.


Ubumi Prisons Initiative forbedrer de indsattes sundhed og livsmuligheder - også de helt små børn, som er med mor i fængsel!


Vi fokuserer på de mest udsatte - de helt små børn, de unge og de alvorligt syge - men også på uddannelse og reintegration.


Vi redder liv! Læs mere om vores projekter og støt vores arbejde. Vi har brug for din hjælp.

Ubumi Prisons Initiative works to improve the lives of the most vulnerable in prisons, the children aged 0-4 and the seriously ill.
We save lives! Read more about our projects, and support our work. There are many ways of supporting!